Grabovoj számsor mint a legnépszerűbb Grabovoj technika

Grabovoj tanításán belül csak egy kis szelet a számsorokkal való harmonizáció. Mégis ez a legnépszerűbb.

Hogy működnek a számsorok?

Minden számnak megvan a saját spirituális és energetikai vibrációja, sajátos hatással függetlenül attól, hogy milyen nyelven beszélünk. Hasonló vibrációs struktúra áll minden szó és minden hang mögött is. Ugyanez vonatkozik a számsorokra, mert minden egyes szám egy bizonyos frekvencián vibrál. A Grabovoj számsoroknak is megvan a sajátos vibrációja.
A tudatunk egyes részei kapcsolatban állnak a számokkal. Azáltal, hogy számokra koncentrálunk egy bizonyos vibrációt aktiválunk ezekben a részekben. Grigorij Grabovoij több könyvet is publikált ebben a témában.
Miközben számokra koncentrálunk a testünket teljesen egészségesnek kell látnunk és éreznünk. Ez nagyon fontos a normához, a tökéletes állapothoz való gyors visszatéréshez.

13649494_1057985337590192_2011379138_nMiért ennyire egyszerű és hatásos?

Minden betegség csak a teremtői mintától, a normától való eltérés. Diszharmónia áll be az egészben, felborul az egészség és fizikai tünetek jelentkeznek.
Ez az eltérés megjelenhet a test különböző sejtjeiben, a szervekben, vagy akár az egész szervezetben és funkcióiban.
A tünetek harmonizációja csak annyit jelent, hogy visszatérünk a teremtői minta, a norma állapothoz. A számsorok biztosítják ezt a visszatérést. Miközben a számsorokra koncentrálunk folyamatosan állítjuk vissza a teremtői minta, a norma állapotát. Az eredmény pedig az EGÉSZség.