Mi a Grabovoj módszer?

Szeretnéd kezedbe venni az életed? És a teremtői képességeidet előhozni? Szeretnél gyors és hatékony technikákat kapni, amelyekkel a testi, lelki és szellemi szinteden egyszerre tudsz oldásokat csinálni?

Segítek és megtanítom hogyan teremthetsz magadnak egészséget, párkapcsolatot vagy pénzügyi harmóniát a tudományosan is alátámasztott Grabovoj módszerrel! Változtasd meg az életedet! Nem szükséges hozzá különleges képesség, bárki számára elsajátítható technikák!

Grabovoj tanfolyamok, bevezető előadások Budapesten és Nyíregyházán!

Részletek, itt >>

Mi a Grabovoj módszer?

Egy tudásrendszer, amely lehetővé teszi, hogy gondolkodás útján hangoljuk a tudatunkat és olyan szellemi fejlődést érjünk el, amivel teremtőien és harmónikusan tudjuk irányítani az eseményeket.

A kvantumfizika megerősítette, hogy az Univerzumot információk alkotják! Mi az az információ? Hogyan dolgozzunk az információval? Először minden információs szinten létezik. Ha az információn belül megváltoztatjuk a dolgokat az események is megváltoznak. Tehát létrehozzuk a következő eseményt harmonikusan, pl az egészséget, ami egy szabályozott információ. Ehhez ad nektek Grabovoj otthon is használható, egyszerű technikákat, mert ahogy Grabovoj mondja: “a jövő minden megszülető eseménye gyakorlatilag tartalmazza az összes előtte lévő esemény információját”

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.